vineri, 17 decembrie 2010

La revedere, Dusseldorf-ule oras !

  

    ... din nou ma regasesc plecand din locuri in care simt ca traiesc. Acesti oameni ciudati care nu stiu nicio boaba din alta limba, cu toate acestea incredibil de amabili si deschisi, reusesc sa imi reconfirme (a cata oara ?) faptul ca exista fericire pe lumea asta. Fara bere, jocuri, droguri, porno, bani. Bine, nu fara bere ... aia este esentiala.

Un om care nu este dispus sa moara pentru ceva, este nul din punct de vedere evolutiv.

Am invatat din nou ceva din scurta experienta pe aici. Am invatat ca mai bine punem pret pe bunatate si omenie, decat pe culoarea pielii, religie sau proveniente. Am invatat ca berea buna este aceea pe care o bei cu oamenii care conteaza; ca daca traiesti fara grija zilei de maine vei avea un trai considerabil mai bun; ca daca nu dai, nu primesti (si nu ma refer la box). Am invatat ca nu e indicat sa te plimbi noapte prin gradina imbracat doar cu un fes si ca pana si cascavalul te poate curenta. Am invatat ca nu poti sa ajuti lumea, fara ca inevitabil sa te ajuti si pe tine, ca dragostea vine din interior, ca orezul in banda adeziva merge cu absolut orice (atata timp cat pui destul Wasabi), ca omenirea mai are totusi cateva sanse daca gandim "out of the box", ca berea alba poate fi si neagra, cateva cuvinte noi in germana ... si multe, multe altele.

 ... ninge frumos in Dusseldorf, probabil pentru ultima data. In schimb, imi reamintesc cu bucurie fiecare final de poveste pe care am trait-o fericit. "Please remember that life is not measured by the breaths we take, but by the moments that take our breath away.". Beau ca sa fac lumea mai interesanta si tineti cont ca am luat mult mai mult de la alcool, decat a luat alcoolul de la mine. I drink, therefore, I am. Pana la urmatoarea experienta, turistul cu suflet de hamei va saluta lung si apasat !

Blog status upgraded to [Closed].


And because the world is round, don't ever lose hope !
There is always morning ... somewhere in the world !




A journey of a thousand miles begins with a single step.
The beginning ... is always today !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu