miercuri, 15 decembrie 2010

Wake your dreams !

    
 

       ... doresc sa rectific un amanunt pe care l-am prezentat eronat la inceputul sederii mele acilea. Proportia de oameni care nu stiu engleza (sau orice altceva) nu este de 9/10. Aia primii doi oameni din primii douazeci au fost o pura si irepetabila intamplare. Defapt nimeni nu stie aici engleza. Astazi am decis sa iau masa la un fastfood pe nume "EuroGrill" in speranta unei comunicari mai complexe decat prin onomatopee, cu gazdele. Doi indieni si o chinezoaica s-au chinuit 5 minute sa inteleaga ca vreau doar un Cheezburger. Cartofii pe care nu-i comandasem i-am lasat in farfurie.

I love the nights I can't remember, with the friends I can't forget.

Trebuie sa mergi la munca, trebuie sa arati respect batranilor, trebuie sa iti trimiti copiii la scoala, trebuie sa te porti frumos, trebuie sa te informezi, trebuie sa fi in pas cu moda, trebuie sa respecti legea. Acum ziceti dupa mine: Sunt un om liber !

Ajungem azi in Koln la un client mititel cu o cladire ce are doar 5 etaje sub pamant, restul de 20 fiind deasupra. Scapam repede, caci aparent am fost chemati sa apasam un singur buton pentru rezolvarea problemei cruciale, si cum timpul ne permite, facem un detur pe la cladirea de langa gara.


Catedrala asta are 144.5 metrii inaltime, iar constructia ei a inceput in anul 1248. Un exemplu incredibil de "exceptional work of human creative genius" (UNESCO World Heritage Site). Desi a primit in jur de 70 de lovituri directe in timpul celui de-al doilea razboi mondial, catedrala a ramas in picioare in ceea ce ramasese defapt un oras plat.


O capodopera a ingeniozitatii umane ce va ramane in istorie drept o dovada a puterii creative a animalelor inteligente din acest colt de univers. Apropos, Voyager 1 tocmai intra in Heliopauza, ceea ce inseamna ca iese in curand din sistemul nostru solar si intra in spatiu interstelar. O alta dovada a evolutiei si maretiei creierului uman.


Cand ma fac mare, vreau sa locuiesc aici.


Love is the answer, and you know that for sure; 
Love is a flower, you've got to let it grow.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu